fredag den 6. juli 2012

Happy fourth!

I onsdags var en sjov dag! En kort bustur fra Winston Salem til funky Asheville og så ankom vi ellers til et hostel der allerede rangerer blandt de bedste jeg har boet på, no kidding!

Vi bumpede direkte ind i forberedelserne til 4. juli festen (independence day), som vi straks blev inviteret til. Det blev en sjov sjov sjov aften, hvor vi både fik snakket med de andre på hostellet og med en masse lokale.

Der blev spillet guitar, drukket special-øl, spist hamburgere og kage, og udvekslet en hel masse kultur. Vi havde fået besked på at bidrage med noget til The Dinner, så Gourmetjohn fremtryllede en vildt lækker tzatziki. Wow. Det havde de godt nok aldrig hørt om før, amerikanerne, men de elskede det heldigvis!

Vi snakkede blandt andet med Sven og Lina - et rigtig sødt tysk par af den slags man ofte finder i Berlin med masser af piercinger og tatoveringer. Vi snakkede med en hipster-svensker. Vi snakkede med amerikanske Rachel som snart flytter til Norge og en hel masse andre!

I den her by går de rigtig meget op i at alt skal være organic, local, glutenfrit, recycle-venligt osv. Det er fedt at se at sådan nogle tanker også findes i USA! Og de er virkelig passionerede omkring det. Men i modsætning til de fleste lokale tager vi BUSSEN ind til centrum i dag og håber på at se kunst, vintage-shops og live musik. Busholdepladsen i centrum hedder Art Station - det lover godt!

Jeg smider et par billeder:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar