onsdag den 11. juli 2012

Surfin' USA

Okay. Planen var en tur i swimmingpoolen, men himlen har åbnet sig over Memphis, så det virker ikke så fristende længere. Istedet bliver det et blogindlæg til de nysgerrige.

Kære nysgerrige. Jeg kan simpelthen ikke nå at fortælle alt hvad vi oplever og det er godt, for så er der er også en masse at fortælle om når vi kommer hjem. Yay!

Vi couchsurfede i Nashville og det var den allerførste gang! Vi boede hos en rar fyr, som hentede os på Greyhound stationen og var rigtig flink til at vise os rundt i byen. Jeg kan rigtig godt lide couchsurfing, fordi man får mulighed for at snakke med en lokal og får en mindre turistet vinkel på det sted man besøger. Ulempen er godt nok bare at man næsten ikke har noget privatliv og at man er tvunget til at være "på" al den tid man er der. Plus at man er på spanden hvis man ikke lige klikker med sin vært. Vi havde ikke specielt meget tilfælles med vores og derfor kunne der godt opstå nogle arkward moments, men der var heldigvis også mange gode.

Men hvad sker der for amerikanernes madvaner? Begge morgener i Nashville sad vi tre voksne mennesker og spiste ChocoPops til morgenmad! Jamen det er da ikke normalt?

Nu er vi så i Memphis, som VIRKELIG overrasker positivt synes jeg (bortset fra regnen). Vi havde det mega skægt på den sightseeing tur til Graceland og Sun Studios vi var på i dag. Åh altså, jeg er en sucker for sådan noget nogle gange og det eneste jeg har fået at spise i den her by indtil videre er burgere (bortset fra morgenmaden), jeg er ikke sikker på at man kan få andet!?

Nu en helt særlig hilsen til mine rejsefæller på den allerførste interrail: Kan i huske den katastrofale "overnatning" i Wien 2007? Almost same thing skete i nat!

Til de nysgerrige: Det betyder at man bliver vækket af en vanvittig brandalarm midt om natten, bliver mega bange, pakker rygsækken, smider noget tøj på og skynder sig ned af en mørk, varm, propfyldt og klaustrofobisk trappeskakt fra 9. etage, mens man gør sit bedste for at forholde sig roligt og i virkeligheden er vildt bange for om det brænder under én så man ikke kan komme ud.

Men man kommer ud og finder ud af 1) de har ret flotte brandbiler her i Memphis, 2) det er falsk alarm.

Derfor er vi lidt trætte i dag, men stadig opsatte på at feste på Beale Street i aften...

Her kan I se et par lækre billeder fra de sidste par dage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar